Artısan Gıda

BENEO

 

Daha iyi beslenmeyi herkes için önemsiyoruz.

İşimiz, insanları ve hayvanları sağlıklı tutma amacı ile iyi beslenmeye katkıda bulunmaktır. Bunun kapsadığı sorumluluğun farkındayız ve ürünlerimizin ve hizmetlerimizin daha sağlıklı besinler geliştirmenizi sağlaması için tüm uzmanlığımızı kullanmaktayız. Uzmanlığımızın yanı sıra, global organizasyon yapımız, nerede olursa olsun dünyanın her yerinde müşterilerimizi kapsamlı bir şekilde desteklememize olanak tanımaktadır.

Global bir organizasyon yapısı

BENEO, Avrupa'nın önde gelen gıda üreticilerinden biri olan Südzucker Grubunun bir parçasıdır ve 2007 yılında Orafti, Palatinit ve Remy şirketlerinin birleşmesiyle kurulmuştur. BENEO, dünya çapında 75'ten fazla ülkede temsil edilmektedir. Belçika, Almanya, İtalya ve Şili'de bulunan yedi satış ofisi ve beş üretim tesisindeki 900 çalışanımız, gıda bileşenlerimizin ve hizmetlerimizin yüksek kalitesine güvenmenizi garanti eder.

Südzucker Grubu ile olan bağımız, geniş müşteri desteğimizi, beslenme ve teknoloji alanındaki Ar-Ge çalışmalarımızla desteklememizi sağlamaktadır.

Bir bakışta BENEO

                                                                              

  • 2007'de kuruldu
  • 900 çalışan
  • 75'ten fazla ülkede faaliyet
  • 7 satış ofisi
  • 5 üretim yeri
  • Südzucker Grubu'nun bir parçası

 

 

Bir iş prensibi olarak sürdürülebilirlik

Demografik gelişmelere göre, diğer bir deyişle ekolojik, sosyal ve ekonomik etkilere göre gıda ve yem endüstrisi, sürdürülebilirliğe dikkat ederek üretimlerini ikiye katlamalıdır. BENEO, tüm değer zincirindeki sürdürülebilirliği sürekli geliştirerek bu zorluklara etkin bir şekilde yaklaşmaktadır.

Doğal kaynaklarımızın sürdürülebilir bir şekilde işlendiğinden emin olmakla beraber aynı zamanda üretim süreçlerimizi sürekli olarak en iyi duruma getiriyoruz. Örnek vermek gerekirse, ileriye dönük teknolojilere yapılan yatırımlar, öngörülebilir üretim siteleri planlaması ve dikkatli bakım ile enerji verimliliğini sürekli olarak geliştirmeyi başarmaktayız.

Biyokütleden enerji geri kazanımı gibi sürdürülebilir çözümlere sürekli yatırım yapıyoruz. Dolayısıyla bugünün ihtiyaçlarını karşılarken yarının kuşaklarını da düşünüyoruz.